Home Carti PDF Istoria civilizatiei britanice, Vol 4 – Tomul 2 de Adrian Nicolescu

[PDF] Istoria civilizatiei britanice, Vol 4 – Tomul 2 de Adrian Nicolescu

Coperta Carte Istoria civilizatiei britanice, Vol 4 - Tomul 2

Iti doresti sa citesti cartea Istoria civilizatiei britanice, Vol 4 – Tomul 2 scrisa de Adrian Nicolescu si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din cuprins: Arhitectura; Sculptura; Pictura de sevalet, gravura, desenul si tapiseria; Artele spectacolului: baletul, teatrul, cinematograful; Invatamintul; Stiinta si tehnica; Literatura non-beletristica: filosofica, economica, istorica. Tratatul in 5 volume al anglistului universitar bucurestean Adrian Nicolescu, Istoria civilizatiei britanice care, in cca. 2. 800 de pagini, acopera 2. 000 de ani de istorie documentara politica, socio-economica si culturala a Albionului, este un unicat in cultura romana. Poate cu exceptia trilogiei Istoria vietii bizantine a lui N. lorga, nu stim sa existe o lucrare similara romaneasca nici pentru alte civilizatii occidentale sau orientale. Impresioneaza calitatea si cantitatea informatiei enciclopedice care acopera toate sferele activitatii umane: istorie politica si socio-economica, istorie demografica, istorie militara si confesionala, artele plastice si decorative, arhitectura si muzica, artele spectacolului, moda vestimentara si capilara, sportul, invatamintul, stiinta si tehnica, limba, literatura beletristica si non-beletristica, plus ceea ce britanicii inteleg prin entertainment and leisure…

Cartea Istoria civilizatiei britanice, Vol 4 – Tomul 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.