Home Carti PDF Istoria jurnalismului din Romania in date. Enciclopedie cronologica de Marian Petcu

[PDF] Istoria jurnalismului din Romania in date. Enciclopedie cronologica de Marian Petcu

Coperta Carte Istoria jurnalismului din Romania in date. Enciclopedie cronologica

Iti doresti sa citesti cartea Istoria jurnalismului din Romania in date. Enciclopedie cronologica scrisa de Marian Petcu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Prima enciclopedie cronologica a jurnalismului din Romania este un proiect de anvergura la care au lucrat timp de patru ani peste 100 de specialisti – rofesori, cercetatori, bibliotecari, arhivisti, jurnalisti, alaturi de studenti, masteranzi si doctoranzi de la universitati publice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Sibiu. In articolele enciclopediei se regasesc 18. 000 de publicatii periodice, radiouri, televiziuni, agentii de presa, precum si 33. 500 de jurnalisti si publicisti. Sunt acoperiti 280 de ani de presa in Romania – din 1731 pana in 2011 – si sunt oferite pentru prima oara informatii relevante nu numai despre productia jurnalistica de limba romana, ci si despre cea a comunitatilor maghiara, germana, evreiasca, bulgara, sarba, rusa etc. Un volum util pentru toti cei interesati de istoria jurnalismului si a culturii romane, ce face posibile cercetari ale presei pe perioade determinate, marcari ale unor aniversari si comemorari, comparatii intre ani si etape din evolutia presei sau analize ale transformarilor legislatiei presei…

Cartea Istoria jurnalismului din Romania in date. Enciclopedie cronologica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.