Home Carti PDF Istorie pentru cei care se tem de istorie

[PDF] Istorie pentru cei care se tem de istorie

Coperta Carte Istorie pentru cei care se tem de istorie

Iti doresti sa citesti cartea Istorie pentru cei care se tem de istorie publicata de Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Istorie pentru cei care se tem de istorie

Editura: Baroque Books & Arts

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sebastian Schnoy s-a nascut in 1969, la Hamburg. Dupa absolvirea studiilor de istorie, a ales o cariera de scena si astazi este considerat cel mai amuzant istoric al Germaniei. “Istoricul este reporterul care niciodata nu a fost prezent la locul faptei.” – WILLIAM SOMERSET MAUGHAM “Istoria este minciuna asupra careia s-a cazut de acord.” – NAPOLEON BONAPARTE Se spune ca paradisul ar fi in acel loc in care exista politisti britanici, mecanici germani, bucatari francezi, iubiti italieni si guvernanti elvetieni. Iar infernul acolo unde bucatarii sunt britanici, politistii germani, mecanicii francezi, iubitii elvetieni si guvernantii intregii povesti italieni. In scena intra grecii si preiau rolul principal – Aparitia italienilor: maretul show – In premiera la Vatican: pornocratia, sau domnia cocotelor – Singura-singurica pe lista de bestseller din 1455: Biblia – Stradivarius – calitate made in Italy – Un taxi pentru baricade – Ideile nu pot fi impuscate – Francezii la maxim: glamourosi, furiosi, curiosi – Drept de vot de la 16 ani? Rege de la 16 ani! – De la sublim la ridicol – Moscova, adresa necunoscuta – Guest star pe scena europeana: britanicii – Afurisitul secol XX – “Yes, we can!” – Sustinerea natalitatii prin pene de curent – Statele Unite ale Europei “[…] si din nou extremistii au fost cei care au pus mana pe putere. In scurt timp, o mare parte din populatie a fost trimisa in Gulag, in temutele lagare de munca si de exterminare. O gluma amara din acele vremuri reda cat se poate de bine situatia: trei detinuti stateau de vorba. “Cum ati ajuns aici?” intreaba primul. “Am fost impotriva lui Trotki. Si dumneavoastra?” “Oh, am fost in favoarea lui Trotki.” Apoi i se adreseaza celui de-al treilea: “Dar dumneavoastra? De ce va aflati aici?” “Eu sunt Trotki.”” – Sebastian Schnoy…

Cartea Istorie pentru cei care se tem de istorie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.