Home Carti PDF Itinerariul unui lama si cele cinci intelepciuni

[PDF] Itinerariul unui lama si cele cinci intelepciuni

Coperta Carte Itinerariul unui lama si cele cinci intelepciuni

Iti doresti sa citesti cartea Itinerariul unui lama si cele cinci intelepciuni publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Itinerariul unui lama si cele cinci intelepciuni

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Drumul catre intelepciune e lung si plin de meandre, chiar si pentru un copil a carui nastere a fost inconjurata de miracole. Cand Mipam vine pe lume, toata natura pare sa se bucure, iar parintii lui sunt incredintati ca fiul lor este reincarnarea unui mare lama. Insa timpul trece si copilul nu da dovada de vreo aptitudine iesita din comun. Lenes si mincacios, duce o viata cu totul obisnuita, pana cand intalneste un leopard prietenos si, mai apoi, un calugar care ii spune ca este fiul unui mare zeu. Din acel moment, hazardul, regulile sociale stricte ale Tibetului, dar si legile mai putin stricte ale iubirii vor ghida pasii lui Mipam, aflat in cautarea tinutului unde oamenii si animalele convietuiesc in pace….

Cartea Itinerariul unui lama si cele cinci intelepciuni PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.