Home Carti PDF Jake Djones si pazitorii istoriei. Misiunea Venetia de Damian Dibben

[PDF] Jake Djones si pazitorii istoriei. Misiunea Venetia de Damian Dibben

Coperta Carte Jake Djones si pazitorii istoriei. Misiunea Venetia

Iti doresti sa citesti cartea Jake Djones si pazitorii istoriei. Misiunea Venetia scrisa de Damian Dibben si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Inchipuieste-ti ca ti-ai pierdut parintii, dar nu intr-un loc, ci intr-un alt timp…Londra, secolul XXI. Intr-o zi ploioasa, la intoarcerea de la scoala, Jake Djones un pusti de paisprezece ani, este rapit de niste barbati ciudati. Acestia pretind ca actioneaza pentru propria lui siguranta si il duc in cartierul general al organizatiei lor, in Normandia, in… veacul al XIX-lea! Acolo, Jake afla ca parintii lui au disparut si ca ar putea fi oriunde, din Epoca Pietrei pana in secolul al XIX-lea, pentru ca sunt calatori in timp si membri ai Serviciului Secret al Pazitorilor Istoriei. Responsabilitatea lor este aceea de a pazi istoria asa cum o stim noi, impiedicand un dusman extrem de periculos sa schimbe cursul evenimentelor. Venetia, iulie 1506. Diabolicul print Zeldt si acolitii sai pun la cale un plan minutios de a declansa ciuma si de distruge epoca Renasterii. Alaturi de cei trei agenti desemnati de organizatia secreta, Jake se imbarca intr-o calatorie plina de suspans, hotarat sa-si gaseasca parintii. Avand ca arme doar calitatile sale innascute, curajul si o sticluta cu un lichid care inlesneste saltul in timp, pustiul isi asuma misiunea de a lupta impotriva teribilei armate a printului Zeldt. Aventurile lui sunt pline de rasturnari neasteptate de situatie, in care se confrunta cu spionaj de inalta clasa, rapiri periculoase, chiar si o crima!Trecutul este in primejdie! Numai Jake il poate salva! A sosit clipa sa faci cunostinta cu un nou erou! Roman tradus in peste 25 de limbi In curs de ecranizare la Working Title Films..

Cartea Jake Djones si pazitorii istoriei. Misiunea Venetia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.