Home Carti PDF Java de la 0 la expert

[PDF] Java de la 0 la expert

Coperta Carte Java de la 0 la expert

Iti doresti sa citesti cartea Java de la 0 la expert publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Java de la 0 la expert

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Java este un limbaj de programare orientat obiect deja consacrat. Datorita dinamismului sau, este utilizat in scrierea celor mai multe aplicatii distribuite, noile evolutii tehnologice validand folosirea sa pentru software-ul dispozitivelor portabile (telefoane mobile, agende electronice, palmtop-uri).Cititorului i se ofera un ghid complet de invatare, volumul incluzand cunostinte de baza, dar si de nivel mediu si avansat referitoare la limbajul Java. Lucrarea este bogata in exemple de programe comentate, fiecare capitol terminandu-se cu realizarea unei aplicatii concrete, pentru a ilustra mai bine notiunile si instrumentele de programare puse la dispozitie de acest limbaj. Capitolele au o structura similara, incepand cu sectiunea de cuvinte-cheie si incheindu-se cu un scurt rezumat, un test-grila si exercitii si proiecte propuse spre implementare. Volumul se adreseaza studentilor si profesorilor de la facultatile de informatica si tuturor celor pasionati de dezvoltarea de aplicatii Web de anvergura. Cuprins: Fundamentele limbajului Java Fire de executie Programarea retelelor Java Server Pages (JSP) Procesarea documentelor XMLInteractiunea cu utilizatorul prin Swing….

Cartea Java de la 0 la expert PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.