Home Carti PDF Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva de Michael Ende

[PDF] Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva de Michael Ende

Coperta Carte Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva

Iti doresti sa citesti cartea Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva scrisa de Michael Ende si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva, cartea care l-a plasat pe Michael Ende in randul celor mai straluciti scriitori de carti pentru copii. Totodata, Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva sta si la baza celebrelor desene animate Jim Button. Povestea ni-l prezinta pe Jim Nasturel care ajunge pe insula Lummerland (populatia acesteia este alcatuita din patru locuitori) prin intermediul unui pachet misterios. Din cauza „aglomeratiei“ din mica lor tara, mecanicul Lukas se gandeste sa-l ia pe Jim, la carma fantasticei sale locomotive Emma, sa porneasca intr-o calatorie prin tinuturi bizare, unde intalnesc personaje memorabile: Uriasul Parelnic, dragonul-pe-jumatate sau bonzii de la castelul din Mandala, care se arunca pe burta ori de cate ori isi saluta suveranul. Ca in toate povestile, exista si in Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva o printesa care trebuie salvata: micuta Li Si, fiica Imparatului Mandalei…

Cartea Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.