Home Carti PDF Jocuri periculoase de Jackie Collins

[PDF] Jocuri periculoase de Jackie Collins

Coperta Carte Jocuri periculoase

Iti doresti sa citesti cartea Jocuri periculoase scrisa de Jackie Collins si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Sefului mafiot Enzio Bassalino nu-i sta nimeni in cale si, mai ales, nimeni nu indrazne Ste sa-i strice afacerile. Asadar, cand frumoasa activista pentru drepturile femeii Margaret Brown convinge prea multe prostituate sa rupa randurile, este scoasa din joc cu brutalitate. Trei femei extraordinare jura sa-l distruga pe Bassalino – distrugandu-i pe cei trei fii ai sai si utilizand singura arma impotriva careia acestia nu pot sa reziste. Aparent inocenta si fragila Beth il vaneaza pe Frank la New York, starul de film Rio il va seduce pe Angelo la Londra, iar superba si vicleana Lara il va ademeni pe Nick la Los Angeles. Dar este un joc periculos, ce implica intrigi uluitoare, suspans, erotism Si pasiune interzisa. Iar rezultatul va fi o lupta pe viata si pe moarte in lumea ucigatoare a crimei organizate. Trei femei frumoase s-au hotarat sa dovedeasca faptul ca, in materie de razbunare, femeia este mult, mult mai periculoasa decat barbatul…..

Cartea Jocuri periculoase in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.