Home Carti PDF Jocurile privatizarii de Adrian N. Ionescu

[PDF] Jocurile privatizarii de Adrian N. Ionescu

Coperta Carte Jocurile privatizarii

Iti doresti sa citesti cartea Jocurile privatizarii scrisa de Adrian N. Ionescu si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Integral

Descriere completa: „Adeseori in existenta sa, piata de capital din Romania a semanat cu Ciuleandra, pe care toata lumea o lua la dans, dar nimeni nu o lua de nevasta. Conform logicii dintr-o anumita perioada, Bursa era buna de aratat, ca «sa ne impaunam» cu ea, sa dam bine in diverse poze internationale.“ – Sergiu Oprescu, presedinte executiv al Alpha Bank, fost presedinte al Bursei de Valori Bucuresti„A-i acuza ca au vrut sa construiasca Bursa din Romania ar insemna sa li se exagereze meritele. Sa zicem ca aveau un grad de simpatie pentru institutie(…). Nici in momentul de fata, cand avem bursa de peste 20 de ani, piata nu sta pe propriile picioare, iar marile evenimente ale pietei inca le constituie listarile statului.“ – Septimiu Stoica, presedinte Bursa Romana de Marfuri, fost presedinte al Bursei de Valori Bucuresti„Nu au vrut o Bursa puternica! Nu stie toata lumea?! Ce i-ar fi impiedicat?! Dar nu au vrut, si nu neaparat din ratiuni economice“ – Stere Farmache, fost director general si presedinte al Bursei de Valori Bucuresti..

Cartea Jocurile privatizarii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.