Home Carti PDF Jurnalul unei iubiri de Johanna Lindsey

[PDF] Jurnalul unei iubiri de Johanna Lindsey

Coperta Carte Jurnalul unei iubiri

Iti doresti sa citesti cartea Jurnalul unei iubiri scrisa de Johanna Lindsey si publicata de Alma? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Alma

Descriere completa: Cel mai preţios dar pe care il poţi face este iubirea necondiţionata… Numeroasa familie Malory se reuneste cu ocazia sarbatorilor, insa tensiunile inerente din nonconformistul clan tind sa strice atmosfera festiva. Insa cand in salonul din Haverston apare pe neaşteptate un pachet frumos ambalat, curiozitatea tuturor este starnita. Cine l-a pus acolo? Şi cui ii este destinat? Misteriosul cadou se dovedeşte a fi un caiet vechi, dar de o valoare inestimabila. Este jurnalul primului marchiz de Haverston şi al soţiei sale, fascinanta Anastasia, o tiganca de o frumusete uimitoare. Familia Malory are astfel prilejul sa afle lucruri necunoscute pana atunci despre stramoşii lor – despre Anastasia, care dorea sa işi gaseasca sufletul-pereche intr-un barbat strain de obiceiurile neamului ei, pentru a se salva de casatoria cu bruta careia ii fusese promisa din copilarie.Şi despre Christopher Malory, superbul lord englez care, deşi era fermecat de superba necunoscuta, nu ar fi aceptat niciodata sa incheie o asemenea mezalianţa. Insa prejudecaţile şi convenţiile sociale nu pot reprezenta un obstacol in calea iubirii adevarate. Iar dragostea minunata care a inflorit in prag de sarbatoare candva, la Haverston, ii va inspira pe urmasii din familia Malory, oferindu-le raspunsuri la dileme care pareau fara rezolvare si reamintindu-le ca visurile devin realitate cand iti asculti inima…

Cartea Jurnalul unei iubiri in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.