Home Carti PDF Jurnalul unui pusti 7. A cincea roata la caruta de Jeff...

[PDF] Jurnalul unui pusti 7. A cincea roata la caruta de Jeff Kinney

Coperta Carte Jurnalul unui pusti 7. A cincea roata la caruta

Iti doresti sa citesti cartea Jurnalul unui pusti 7. A cincea roata la caruta scrisa de Jeff Kinney si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Carti cu haz a editurii Arthur. Balul organizat la scoala de Ziua Indragostitilor ii da lui Greg mari batai de cap. Pustiul incearca din rasputeri sa-si gaseasca o partenera si se teme ca va ramane singur in noaptea cea mare. Nici Rowley, prietenul lui cel mai bun, nu pare sa aiba prea multe sanse, ceea ce-l face pe Greg sa se simta putin mai bine. Apoi, pe neasteptate, Rowley isi gaseste pereche, iar Greg ramane pe dinafara. Insa multe se pot intampla intr-o singura noapte si in dragoste nu se stie niciodata la cine va ajunge lozul norocos….

Cartea Jurnalul unui pusti 7. A cincea roata la caruta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.