Home Carti PDF Karma Yoga. Calea comuniunii cu Dumnezeu prin actiune de Swami Shivananda

[PDF] Karma Yoga. Calea comuniunii cu Dumnezeu prin actiune de Swami Shivananda

Coperta Carte Karma Yoga. Calea comuniunii cu Dumnezeu prin actiune

Iti doresti sa citesti cartea Karma Yoga. Calea comuniunii cu Dumnezeu prin actiune scrisa de Swami Shivananda si publicata de Firul Ariadnei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Firul Ariadnei

Descriere completa: Ca de altfel toate celelalte forme de yoga, KARMA-YOGA are drept scop esential si final usurarea si accelerarea evolutiei spirituale a celui care o practica cu consecventa. Ea se diferentiaza insa de celelalte forme de yoga in sensul ca, inca de la inceput poate fi practicata mai mereu, toata ziua, fiind aplicabila in toate activitatile specifice omului. Din aceasta cauza, putem vedea in KARMA-YOGA, pe drept cuvant, o forma instantanee de yoga a vietii de zi cu zi. Ea se potriveste, cat se poate de bine, occidentalilor intotdeauna nerabdatori sa actioneze si mai mereu sceptici asupra valorii orientarilor majoritatii disciplinelor spirituale care te indeparteaza de viata practica lume atat de materialista. Practica acestui sistem face sa creasca eficacitatea altor forme de yoga, aceasta asociere nefiind niciodata obligatorie, deoarece, atunci cand este practicata singura, KARMA-YOGA este suficienta prin sine insasi…

Cartea Karma Yoga. Calea comuniunii cu Dumnezeu prin actiune in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.