Home Carti PDF Kate din Regatul Unit de Play Bac

[PDF] Kate din Regatul Unit de Play Bac

Coperta Carte Kate din Regatul Unit

Iti doresti sa citesti cartea Kate din Regatul Unit scrisa de Play Bac si publicata de DPH? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: DPH

Descriere completa: Deseneaza papusile tale. Siluete de papusi, sabloane, autocolante… Carticica prezinta informatii despre Regatul Unit, de la date geografice si istorice, la atractii turistice, familia regala, gastronomie si vestimentatie. Creaza-ti papusile! 1. Alege-ti o papusa. 2. Daca nu este o papusa imbracata, deseneaza-i hainele. 3. Decoreaza-i imbracamintea cu motivele dorite, apoi coloreaza desenul. 4. Adauga accesorii folosind autocolantele din interior. Unele sunt gata, altele trebuie colorate. Poti desena si alte modele pe care le preferi…

Cartea Kate din Regatul Unit in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.