Home Carti PDF Ken Lodi (set 3 carti) de Ken Lodi

[PDF] Ken Lodi (set 3 carti) de Ken Lodi

Coperta Carte Ken Lodi (set 3 carti)

Iti doresti sa citesti cartea Ken Lodi (set 3 carti) scrisa de Ken Lodi si publicata de Amaltea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Amaltea

Descriere completa: Cum reusim intr-o lume in care totul se schimba intr-un ritm extrem de rapid si in care o comunicare eficienta ne defineste capacitatea de persuasiune si credibilitatea? Cat de important este sa ne atingem potentialul maxim si cum putem sa ne adaptam la tot ceea ce se petrece in jurul nostru? Cum sa ne punem cat mai bine in valoare si sa facem o impresie memorabila in momentele in care comunicam?Iata cateva dintre intrebarile al caror raspuns il gasim in kit-ul de dezvoltare personala propus de KEN LODI, renumitul speaker si consultant pe probleme de business si comunicare. Trei instrumente practice cu ajutorul carora sa avem viata pe care ne-o dorim si sa ne transformam visurile in realitate: Atingerea potentialului maxim: metode de a ne diferentia, astfel incat sa ajungem pe cele mai inalte culmi ale succesului si randamentului personal Tiparele unei prezentari de succes: modele si tehnici de comunicare, cu ajutorul carora sa ii atragem pe cei din jur si sa ne facem ascultati indiferent de context Principiul Bambusului: un tipar de dezvoltare pentru a ne pune in valoare aptitudinile personale..

Cartea Ken Lodi (set 3 carti) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.