Home Carti PDF La ce ne trebuie Dumnezeu?

[PDF] La ce ne trebuie Dumnezeu?

Coperta Carte La ce ne trebuie Dumnezeu?

Iti doresti sa citesti cartea La ce ne trebuie Dumnezeu? publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre La ce ne trebuie Dumnezeu?

Editura: Galaxia Gutenberg

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Ma asezam la conversatie cu El, Domnul si Dumnezeul meu, Christos in Sfantul Sacrament al altarului, caci El era acolo, asa ca si atunci in casa Mariei si a Martei, in Betania, ca si intotdeauna si peste tot, si Ii povesteam necazurile, dar si de bucuriile mele, iar El ma asculta si ma certa pentru necredinta mea: cum m-am putut lasa coplesita de toate teoriile false? Oare am uitat de farama de dumnezeire ce zace in mine si in fiecare om, care ne face-pe unul fiecare din noi si pe noi toti fiii lui Dumnezeu? Oare Am uitat cuvintele de la Matei: «Ce foloseste omul daca ar castiga lumea toata, dar si-ar pierde sufletul? Sau ce va da omul in schimb pentru sufletul sau?» El, Tatal, stie stie de tine si-ti poarta de grija in fiecare moment, dar tu te-ai indepartat de El, dar tu stai in mana lui Dumnezeu, cu toate micile si marile tale necazuri, dorinte si filosofii.“ – Terezia Bolchis Tataru…

Cartea La ce ne trebuie Dumnezeu? PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.