Home Carti PDF La sud de granita, la vest de soare (editia 2017) de...

[PDF] La sud de granita, la vest de soare (editia 2017) de Haruki Murakami

Coperta Carte La sud de granita, la vest de soare (editia 2017)

Iti doresti sa citesti cartea La sud de granita, la vest de soare (editia 2017) scrisa de Haruki Murakami si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Haruki Murakami este unul dintre cei mai populari scriitori japonezi contemporani, laureat al multor premii literare de prestigiu. Romanele sale au fost deja traduse in peste douazeci de limbi. „La sud de granita, la vest de soare este Casablanca in stil japonez, o poveste ireala, in care fiecare episod are luciri de poem.” (The Times) „O durere sfisietoare se desprinde din paginile cartii. La sud de granita, la vest de soare este o elegie dulce-amara despre visurile copilariei si despre forta de nestapinit a iubirii si a dorintei.” (Independent on Sunday) „In acest scurt roman suprarealist, detalii halucinante tisnesc din intimplarile cele mai banale.” (New Yorker) „Poate cel mai mare merit al lui Murakami este acela de a ne fi oferit o carte in care farmecul unei iubiri de secol nouasprezece pluteste peste suburbiile unui Tokyo contemporan.” (Irish Times)..

Cartea La sud de granita, la vest de soare (editia 2017) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.