Home Carti PDF Labirintul lumii – Pioase amintiri, Vol. I de Marguerite Yourcenar

[PDF] Labirintul lumii – Pioase amintiri, Vol. I de Marguerite Yourcenar

Coperta Carte Labirintul lumii - Pioase amintiri, Vol. I

Iti doresti sa citesti cartea Labirintul lumii – Pioase amintiri, Vol. I scrisa de Marguerite Yourcenar si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Marguerite Yourcenar isi incepe acest prim volum din trilogia Labirintul lumii cu povestirea unei nasteri: a sa. De aici pornesc intrebarile. Cine a fost mama ei, moarta aproape imediat dupa nastere? Cine a fost tatal ei? Ce mai poate afla, peste trecerea timpului, despre familiile parintilor sai? Cronica a unor oameni si a locurilor in care ei se succed precum straturile geologice, Pioase amintiri imbina desavarsit memorialistica si arta romanesca, iar cititorul atent poate intrezari, in filigran, izvoarele romanelor care i-au adus celebritatea autoarei: Alexis, Piatra filozofala sau Memoriile lui Hadrian.„Istoric-poet“, cum se definea ea insasi, autoare de romane, povestiri si eseuri, Marguerite Yourcenar (8 iunie 1903 – 17 decembrie 1987), s-a nascut la Bruxelles, dintr-o mama belgiana si un tata francez provenind dintr-o veche familie aristocratica. Crescuta in Franta, a calatorit in Elvetia si Italia, inainte de a se stabili in Statele Unite ale Americii…

Cartea Labirintul lumii – Pioase amintiri, Vol. I in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.