Home Carti PDF Leadership si management educational. Teorii si practici actuale

[PDF] Leadership si management educational. Teorii si practici actuale

Coperta Carte Leadership si management educational. Teorii si practici actuale

Iti doresti sa citesti cartea Leadership si management educational. Teorii si practici actuale publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Leadership si management educational. Teorii si practici actuale

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In acest volum devenit clasic, Tony Bush schiteaza cadrul conceptual de orientare a activitatii decidentilor din educatie si analizeaza sase modele de management pe care le pune in relatie cu zece modele de leadership. Notiunile teoretice sunt ilustrate cu numeroase studii de caz din toate mediile educationale, de la scoala primara la universitate, intr-o varietate de contexte internationale. Printre tematicile specifice abordate se numara centralizarea si descentralizarea in educatie, scolile in sistem de management autonom, relatia dintre teorie si practica sau natura si caracteristicile managementului educational. Conceptele-cheie, rezumatele si subiectele de dezbatere incluse in fiecare capitol faciliteaza utilizarea lucrarii si ca suport de curs. Leadership si management educational este un excelent instrument de lucru pentru cei care detin functii decizionale in cadrul unitatilor de invatamint si in sistemul educational in general. Din cuprins: Importanta leadershipului si a managementului pentru educatie; Modele de leadership si management educational; Modelele formale; Modelele colegiale; Modelele politice; Modelele subiective; Modelele de ambiguitate; Modelele culturale….

Cartea Leadership si management educational. Teorii si practici actuale PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.