Home Carti PDF Lebedele de pe Fifth Avenue de Melanie Benjamin

[PDF] Lebedele de pe Fifth Avenue de Melanie Benjamin

Coperta Carte Lebedele de pe Fifth Avenue

Iti doresti sa citesti cartea Lebedele de pe Fifth Avenue scrisa de Melanie Benjamin si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: In 2016, in SUA: bestseller New York Times, Los Angeles Times, USA Today, Chicago Tribune, O: The Oprah Magazine, People Magazine, Harper’s Bazaar; inclus in Entertainment Weekly s Must List si Library Reads Top Ten Pick. Admirabil scris, romanul Lebedele de pe Fifth Avenue, inspirat din fapte reale, ofera o plimbare fictionala intr-o lume apusa, inalta societate newyorkeza a primelor decenii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, avandu-i in prim-plan pe scriitorul Truman Capote, cu farmecul, duplicitatea, narcisismul si vulnerabilitatea lui, alaturi de muzele sale, dintre care se detaseaza Babe Paley, cu tragica ei splendoare. O intreaga epoca si aspectele ei sordide prind viata in aceasta biju terie de roman. (O: The Oprah Magazine) Ciudata si fascinanta relatie dintre Truman Capote si lebedele sale Babe, Slim, Gloria si celelalte stele ale perioadei ilustrand ca o radiografie lumea lor este transfigurata si infatisata cu maiestrie in acest roman, in care fiecare personaj are un comportament detestabil, desi nu lipsit de amuzament. Meritul lui Melanie Benjamin consta in faptul ca reuseste sa starneasca empatia cititorilor atat pentru aceste femei care detin putere, gratie si frumusete, cat si pentru Truman Capote. (Sara Gruen, autoarea romanelor Apa pentru elefanti si La marginea apei) Cei care apreciaza splendorile vechiului New York vor savura acest prilej de a retrai viata celor bogati si faimosi (chiar si pasiunile lor vestimentare!). Melanie Benjamin ne ofera portrete convingatoare ale unor personalitati reale, intr-o naratiune imbibata de rumori ale vremii, cuceritoare si totodata de o mare profunzime emotionala. (Library Journal) Lectura Lebedelor de pe Fifth Avenue este asemenea unei participari la o petrecere unde se serveste sampanie si, pe tava, secretele somptuoase ale elitei newyorkeze, fara sa fie nimic de platit. Eleganta lebedelor nu e intrecuta decat de eleganta scrisului lui Melanie Benjamin, captivant prin simplitate si rafinament. (Vanessa Di..

Cartea Lebedele de pe Fifth Avenue in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.