Home Carti PDF Lectia de seductie

[PDF] Lectia de seductie

Coperta Carte Lectia de seductie

Iti doresti sa citesti cartea Lectia de seductie publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Lectia de seductie

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cand Edwin Barlow, conte de Blakeborough, este de acord sa o ajute pe pupila celui mai bun prieten, impetuoasa Lady Clarissa Lindsey, isi da seama ca o sa aiba necazuri. El cauta pe cineva cu care sa se insoare, asa ca ea apare la momen – tul oportun. Desi este captivat de frumusetea spirituala si independenta, se teme ca nu este deloc potrivita ca sotie… chiar si daca ea ar fi de acord sa aiba un sot asa morocanos si cinic cum este el. Totusi, Edwin descopera ca a ajuns sa nu-si doreasca nimic mai mult decat sa o faca a lui. Clarissa nu are de gand sa se marite – nici macar cu Edwin, despre care este sigura ca ar fi un sot dominator, si cu siguranta nu cu puternicul diplomat francez care o urmareste pas cu pas. Dar cand lucrurile se agraveaza in ceea ce-l priveste pe diplomat, Clarissa accepta propunerea galanta a lui Edwin de a incheia o casatorie de convenienta, in speranta ca acest lucru il va face pe francez sa renunte la urmarirea prazii sale. Ea nu se asteapta la altceva decat la o uniune amiabila, insa saruturile lor din ce in ce mai aprinse ii dovedesc ca, poate, casnicia ei se va dovedi a fi o pasionala poveste de dragoste. Cand diplomatul jura sa dezvaluie cele mai ascunse secrete ale indragostitilor, care i-ar putea distruge pe amandoi, oare relatia lor fragila va rezista compromiterii publice, sau Edwin va fi nevoit sa piarda tot ce e mai important pentru el ca sa-si protejeze iubirea? Sabrina Jeffries este autoarea a 38 de romane, vandute in peste 8 milioane de exemplare. Aflate in permanenta in to – purile de bestselleruri din New York Times si USA Today, cartile ei au fost traduse in 20 de limbi din intreaga lume….

Cartea Lectia de seductie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.