Home Carti PDF Lectiile de regie ale lui Vahtangov

[PDF] Lectiile de regie ale lui Vahtangov

Coperta Carte Lectiile de regie ale lui Vahtangov

Iti doresti sa citesti cartea Lectiile de regie ale lui Vahtangov publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Lectiile de regie ale lui Vahtangov

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Aceasta mostenire este clar exprimata in indrazneala si curajul cu care discipolii lui Vahtangov isi apara drumul in arta, in adevarul sentimentelor si profunzimea gandirii, in claritatea si eleganta formei, in acea imaginatie creatoare care scot in evidenta cele mai bune spectacole ale discipolilor lui Vahtangov. Profesorul traieste prin elevii lui!“Nikolai Mihailovici Gorceakov „Curatenia, silentiozitatea, precizia si disciplina sunt elementele care transforma munca la scena in arta. Si pentru a organiza aceasta arta pe scena este nevoie de un regizor. El este nu numai cel care monteaza piesa, dar si profesorul tuturor celor care intra in contact cu tehnica de scena, de la femeia de serviciu pana la masinist. Nu lasati pe mana nimanui altcuiva toata aceasta munca. Veti fi respectati in teatru atunci cand veti cunoaste fiecare muncitor, fiecare butafor, fiecare costumiera.“Evgheni Bagrationovici Vahtangov…

Cartea Lectiile de regie ale lui Vahtangov PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.