Home Carti PDF Limba chineza. Simplu si eficient

[PDF] Limba chineza. Simplu si eficient

Coperta Carte Limba chineza. Simplu si eficient

Iti doresti sa citesti cartea Limba chineza. Simplu si eficient publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba chineza. Simplu si eficient

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Va propunem o metoda dinamica de invatare a limbii chineze, cu ajutorul careia va puteti insusi, in 20 de lectii, notiunile fundamentale de fonetica si gramatica. Pachetul contine un manual, un caiet de scriere si 2 CD-uri audio. In manual gasiti: Dialoguri– 20 de texte care va familiarizeaza cu limba vorbita moderna si cu cultura chineza– rubrici speciale de vocabular care va ajuta sa memorati cuvintele si expresiile din texte – 60 de activitati orale pentru a invata pronuntia sunetelor si cadenta frazelor Gramatica– explicatii simple, ilustrate cu exemple– exercitii pe care le puteti rezolva direct pe carte Teste– 10 secvente de teste pentru fixarea cunostintelor In caiet gasiti: regulile caligrafiei explicate pas cu pas; 28 de pagini de exercitii de scriere pentru a invata sa trasati cele 56 de caractere studiate in manual. Din cuprins: Pronuntia; Pronumele personale; Demonstrativele; Numeralele; Concordanta temporala; Exprimarea cantitatii; Spatiul si timpul; Durata; Limbi si dialecte; Exercitii si teste; Cheia exercitiilor; Vocabular chinez-roman….

Cartea Limba chineza. Simplu si eficient PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.