Home Carti PDF Limba engleza. 250 de exercitii de gramatica. Pentru incepatori si avansati....

[PDF] Limba engleza. 250 de exercitii de gramatica. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate

Coperta Carte Limba engleza. 250 de exercitii de gramatica. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate

Iti doresti sa citesti cartea Limba engleza. 250 de exercitii de gramatica. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 19.99 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Limba engleza. 250 de exercitii de gramatica. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate

Informatii utile despre Limba engleza. 250 de exercitii de gramatica. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate

Editura: Litera

Pret Vechi: 29.9 lei

Pret Nou: 19.99 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Gramatica practica – programul exercitiilor de succes• Intr-o singura carte exersati folosirea corecta a tuturor categoriilor gramaticale.• Alegeti exercitiile potrivite pentru nivelul cunostintelor dumneavoastra de limba engleza.• Imbogatiti-va cunostintele lexicale prin numeroase sfaturi utile.• In anexe, rasfoiti confortabil lista de cuvinte necunoscute pentru a afla sensul acestora….