Home Carti PDF Limba engleza. Gramatica si vocabular. 2500 teste-grila pentru admiterea in invatamantul...

[PDF] Limba engleza. Gramatica si vocabular. 2500 teste-grila pentru admiterea in invatamantul superior,editia a II-a

Coperta Carte Limba engleza. Gramatica si vocabular. 2500 teste-grila pentru admiterea in invatamantul superior,editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Limba engleza. Gramatica si vocabular. 2500 teste-grila pentru admiterea in invatamantul superior,editia a II-a publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba engleza. Gramatica si vocabular. 2500 teste-grila pentru admiterea in invatamantul superior,editia a II-a

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea de fata constituie un instrument util de (auto-)evaluare in vederea obtinerii unor rezultate cat mai bune la proba de limba engleza din cadrul examenului de bacalaureat sau la examenele Cambridge, TOEFL, SAT si totodata se adreseaza candidatilor care vor sustine proba de admitere in invatamantul superior la Academia de Politie, Academia Tehnica Militara, Academia de Aviatie, Subofiteri, Litere – Limbi straine, Stiinte economice, diverse sectii cu predare in limba engleza. Lucrarea cuprinde 2500 EXERCITII DE TIP GRILA cu patru variante posibile de raspuns, primele opt capitole vizand morfologia, urmatoarele sase capitole – probleme de sintaxa, un capitol fiind dedicat vocabularului, iar in incheiere sunt propuse o multitudine de exercitii generale recapitulative completate prin 20 de teste finale, totul urmat de solutiile grilelor. Aceasta carte se pliaza pe dificultatile de invatare si fixare ale gramaticii limbii engleze cu care se confrunta elevul roman, fiind elaborata in concordanta cu programa scolara pentru bacalaureat si cu modelele de subiecte de admitere elaborate la facultatile vizate….

Cartea Limba engleza. Gramatica si vocabular. 2500 teste-grila pentru admiterea in invatamantul superior,editia a II-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.