Home Carti PDF Limba engleza pentru medici si asistente de Mireille Mandelbrojt-Sweeney

[PDF] Limba engleza pentru medici si asistente de Mireille Mandelbrojt-Sweeney

Coperta Carte Limba engleza pentru medici si asistente

Iti doresti sa citesti cartea Limba engleza pentru medici si asistente scrisa de Mireille Mandelbrojt-Sweeney si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Editia a II‑a revazuta si adaugita Un ghid util cadrelor medicale si studentilor care doresc sa profeseze sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in tari anglofone. Noua editie contine: sectiuni dedicate diferitelor aparate si sisteme, in care gasiti cu usurinta expresiile adecvate; capitole structurate identic – anamneza, cele mai frecvente boli, examene clinice si paraclinice specifice –, care contin toate cuvintele si expresiile necesare pentru diagnosticarea si tratarea pacientului; casete dedicate unor probleme-cheie: electrocardiograma, fumatul, consumul de alcool, malaria, sterilitatea, insuficienta cardiaca, BPOC. Cei interesati vor gasi de asemenea: un tabel actualizat al medicamentelor prescrise in Marea Britanie sau Statele Unite si al echivalentelor lor prescrise in Romania; expresii esentiale in comunicarea cu pacientul…

Cartea Limba engleza pentru medici si asistente in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.