Home Carti PDF Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013) de...

[PDF] Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013) de Radu Lupuleasa

Coperta Carte Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013)

Iti doresti sa citesti cartea Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013) scrisa de Radu Lupuleasa si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Limbi straine a editurii Polirom. Destinat tuturor celor care doresc sa-si verifice si sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba engleza, caietul de exercitii poate fi utilizat ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Testele propuse au grade de dificultate diferite – adresandu-se atat incepatorilor, cat si avansatilor – si acopera cele mai importante aspecte ale morfologiei, sintaxei si vocabularului, fiind utile pentru consolidarea regulilor de baza ale limbii engleze. Cheia exercitiilor de la finalul volumului permite verificarea raspunsurilor. Cuprins: Pronumele; Adjectivul; Substantivul; Articolul; Numeralul; Adverbul; Verbul; Prepozitia; Exprimarea viitorului; Corespondenta timpurilor; Verbele modale; Diateza pasiva; Vorbirea indirecta…

Cartea Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.