Home Carti PDF Limba finlandeza pentru tine de Molnar Bodrogi Eniko

[PDF] Limba finlandeza pentru tine de Molnar Bodrogi Eniko

Coperta Carte Limba finlandeza pentru tine

Iti doresti sa citesti cartea Limba finlandeza pentru tine scrisa de Molnar Bodrogi Eniko si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Un instrument de lucru indispensabil atat turistilor si celor care doresc sa lucreze in Finlanda, cat si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel mai utilizat in viata de zi cu zi si cat se poate de universal, evitandu-se formele dialectale. Deosebit de utile sunt notiunile de fonetica si de gramatica, prezentate intr-o maniera sintetica si concisa. Cuprins: Calatoria; La cumparaturi; La medic; Obtinerea permisului de munca si de sedere; Muncile agricole; Pe santier…

Cartea Limba finlandeza pentru tine in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.