Home Carti PDF Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia 2017)

[PDF] Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia 2017)

Coperta Carte Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia 2017)

Iti doresti sa citesti cartea Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia 2017) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia 2017)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editia a XII-a revazuta Cartea se adreseaza celor ce doresc sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba germana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercitiile vizeaza cele mai importante aspecte de gramatica si vocabular, ajutind la formarea unor reflexe de exprimare corecta. Gradul lor de dificultate creste in mod treptat pe parcursul fiecarui capitol si al intregii lucrari, iar cheia exercitiilor permite sa se verifice corectitudinea rezolvarilor. Numeroasele tabele si sinteze, ca si vocabularul uzual sint utile pentru intelegerea si stapinirea regulilor de baza ale limbii germane….

Cartea Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia 2017) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.