Home Carti PDF Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv

[PDF] Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv

Coperta Carte Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv

Iti doresti sa citesti cartea Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de comunicare. Un capitol amplu despre denumirea alimentelor si despre meniuri, ca sa poti comanda cea mai buna si potrivita masa. Informatii utile si aduse la zi despre toate subiectele abordate, cu detalii de viata cotidiana. Structura unui volum cuprinde o introducere privind caracteristici de pronuntie, 6 capitole de ghid de conversatie, un capitol cu notiuni de baza si un dictionar bilingv: Capitolul Supravietuire – Sosiri si plecari – Bani – Transport – Cazare – Comunicare Capitolul: Mancare si bautura – Mese si gatit – Bauturi – Meniu Capitolul: Oameni – Conversatie – Flirt Capitolul: Timp liber – Vizite turistice – La cumparaturi – Sport si relaxare – In oras Capitolul: Cerinte speciale – Calatorii de afaceri – In vacanta cu copiii – Calatori cu handicap Capitolul: Situatii de urgenta – Urgente – La politie – Sanatate Capitolul: Notiuni de baza cuprinde elemente esentiale de gramatica, zilele saptamanii, date, lunile anului, anotimpurile si sarbatori importante La sfarsit exista un dictionar bilingv de 50 de pagini Ghidurile mai contin un numar semnificativ de ilustratii sugestive si de informatii de ordin practic. Prezentele ghiduri sunt o traducere si o adaptare a celebrelor ghiduri de conversatie BERLITZ, cele mai vandute ghiduri de conversatie din lume…

Cartea Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.