Home Carti PDF Limba germana. Manual pentru clasa a VI-a

[PDF] Limba germana. Manual pentru clasa a VI-a

Coperta Carte Limba germana. Manual pentru clasa a VI-a

Iti doresti sa citesti cartea Limba germana. Manual pentru clasa a VI-a publicata de Humanitas Educational? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba germana. Manual pentru clasa a VI-a

Editura: Humanitas Educational

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Atat din punct de vedere al continutului, cat si din cel al demersului didactic, manualul propune o gama variata de oferte din diferite domenii ale obiectului de limba germana-materna, cum ar fi: ascultarea si intelegerea, vorbirea si scrierea, folosirea, in functie de situatie, a limbii germane in exprimarea scrisa si orala, citirea si intelegerea de texte si altele; Sprache in situationen (limba in situatii) cuprinde probleme de limba din punctul de vedere al gramaticii, al comunicarii si unele tehnici de munca. Aceasta parte include: 1. situatii lingvistice scrise si orale subordonate obiectivului comunicativ; 2. explicatii, definitii, tabele sinoptice necesare intelegerii si insusirii fenomenelor de limba, jocuri didactice; 3. exercitii de ortografie.-Texte lesen und verstehen (citirea si intelegerea de texte) ofera texte literare si nonliterare grupate tematic, cuprinzand diferite forme de texte propuse in curriculum, cu exercitiile aferente. Aceasta sectiune este formata din: 1. textele propriu-zise pentru citire care se selectioneaza dupa criteriul de varietate de genuri si forme (proza, poezie si texte scenice, povestiri, legende, fabule, anecdote etc.), respectand principiul accesibilitatii prin tematica abordata si prin limbajul folosit; 2. exercitii care propun o gama variata de tehnici de lucru pentru intelegerea textului in profunzime (redarea orala sau scrisa, exercitii de aplicare, de interpretare si transformare a textului, exercitii de dezvoltarea vocabularului);3. sarcini de scriere creativa (schimbarea cursului actiunii, schimbarea sfarsitului, transpunerea textului intr-o alta forma etc.);4. notiuni de teorie literara explicate sub aspectul functional legat de texte concrete; 5. un index bibliografic pentru sursele textelor, indexul formelor de texte, cu indicarea paginilor in manual, si un index cu principalele notiuni teoretice cuprinse in manual, cu trimiteri la paginile respective….

Cartea Limba germana. Manual pentru clasa a VI-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.