Home Carti PDF Limba si literatura romana. Bacalaureat. 30 de variante pentru proba orala...

[PDF] Limba si literatura romana. Bacalaureat. 30 de variante pentru proba orala dupa modelul MEN

Coperta Carte Limba si literatura romana. Bacalaureat. 30 de variante pentru proba orala dupa modelul MEN

Iti doresti sa citesti cartea Limba si literatura romana. Bacalaureat. 30 de variante pentru proba orala dupa modelul MEN publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba si literatura romana. Bacalaureat. 30 de variante pentru proba orala dupa modelul MEN

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea de fata reprezinta un excelent ghid de pregatire a elevilor de clasa a XII-a, in vederea sustinerii probei orale de limba si literatura romana din cadrul Examenului de Bacalaureat. Cartea se remarca prin:• valorificarea noilor modele de subiecte propuse de MEN pentru proba orala de limba si literatura romana;• fixarea notiunilor teoretice absolut necesare pentru rezolvarea itemilor de la Subiectul I;• prezentarea unor modele de subiecte complet rezolvate si a unor teste propuse spre rezolvare pentru profilurile umanist si real;• dezambiguizarea unor concepte si propunerea unor texte suport pentru genul liric, epic si dramatic;• propunerea unor subiecte atractive, care acopera toate posibilele cerinte. Aceasta lucrare se constituie intr-un instrument de lucru util, practic si eficient, care se adreseaza atat elevilor aflati la nivel mediu, cat si celor care vor sa faca performanta. In conformitate cu programa aprobata de ministerul educatiei nationale….

Cartea Limba si literatura romana. Bacalaureat. 30 de variante pentru proba orala dupa modelul MEN PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.