Home Carti PDF Limba si literatura romana. Bacalaureat. 90 de subiecte pentru proba scrisa...

[PDF] Limba si literatura romana. Bacalaureat. 90 de subiecte pentru proba scrisa dupa modelul MEN de Alina Ene

Coperta Carte Limba si literatura romana. Bacalaureat. 90 de subiecte pentru proba scrisa dupa modelul MEN

Iti doresti sa citesti cartea Limba si literatura romana. Bacalaureat. 90 de subiecte pentru proba scrisa dupa modelul MEN scrisa de Alina Ene si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Lucrarea de fata reprezinta un excelent ghid de pregatire a elevilor de clasa a XII-a, in vederea sustinerii probei scrise de limba si literatura romana din cadrul Examenului de Bacalaureat. Cartea se remarca prin:• prezentarea subiectelor date de MEN la Examenul de Bacalaureat, sesiunea 2013, precum si continuturile Programei pentru limba si literatura romana;• valorificarea noilor modele de subiecte propuse de MEN pentru proba scrisa de limba si literatura romana;• fixarea notiunilor teoretice absolut necesare pentru rezolvarea itemilor de la Subiectul I;• prezentarea unor modele de subiecte complet rezolvate si a unor teste propuse spre rezolvare pentru profilurile umanist si real;• dezambiguizarea unor concepte si propunerea unor texte suport pentru genul liric, epic si dramatic;• propunerea unor subiecte atractive, care acopera toate posibilele cerinte. Aceasta lucrare se constituie intr-un instrument de lucru util, practic si eficient care se adreseaza atat elevilor aflati la nivel mediu, cat si celor care vor sa faca performanta. In conformitate cu programa aprobata de ministerul educatiei nationale…

Cartea Limba si literatura romana. Bacalaureat. 90 de subiecte pentru proba scrisa dupa modelul MEN in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.