Home Carti PDF Limba spaniola pentru medici si asistente de Gustavo-Adolfo Loria-Rivel

[PDF] Limba spaniola pentru medici si asistente de Gustavo-Adolfo Loria-Rivel

Coperta Carte Limba spaniola pentru medici si asistente

Iti doresti sa citesti cartea Limba spaniola pentru medici si asistente scrisa de Gustavo-Adolfo Loria-Rivel si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Structurata ca un curs, lucrarea se adreseaza cadrelor medicale care doresc sa lucreze in Spania, medicilor si studentilor interesati sa obtina burse de studiu sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in aceasta tara. Notiunile teoretice sunt expuse clar, fiind completate de micile ghiduri de conversatie aflate la finalul fiecarui capitol, care faciliteaza comunicarea cu interlocutorii spanioli. Cele doua vocabulare (spaniol-roman si roman-spaniol) de la sfarsitul cartii ajuta la fixarea termenilor invatati pe parcurs. Cuprins: Anatomie, fiziologie si patologie; Activitatea medicului si asistentului medical; Personalul sanitar; Spitalul; Semnele vitale, functiile vitale si vegetative ale pacientului; Alimentarea si administrarea lichidelor; Proceduri de diagnostic; Medicamentele si administrarea lor; Ingrijiri medicale; Resuscitarea cardiorespiratorie si administrarea oxigenului; Mobilizarea si gimnastica pasiva; Asistenta in sectiile de specialitate; Organizarea sistemului spaniol de asigurari sociale si de sanatate; Istoria sistemului de asigurari sociale; Structura sistemului de asigurari sociale; Finantarea sistemului de asigurari sociale; Fragmente din Legea Generala a Asigurarilor Sociale…

Cartea Limba spaniola pentru medici si asistente in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.