Home Carti PDF Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala

[PDF] Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala

Coperta Carte Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala

Iti doresti sa citesti cartea Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Daca esti pregatita sa faci pasul urmator spre casnicia pe care ti-ai dorit-o intotdeauna, cartea de fata este ceea ce iti trebuie.”Lysa Terkeurst, autoarea cartii Uninvited, bestseller New York Times „Cartea este plina de idei simple care te vor inspira sa construiesti o casnicie din ce in ce mai trainica. Este o carte pe care trebuie s-o citesti.”Michael W. Smith si Debbie Smith, cantareti si compozitori, castigatori ai premiului Grammy Nu-i niciun secret in faptul ca intre barbati si femei exista o mare diferenta emotionala. Cuplurile tanjesc dupa dragoste si atentie reciproca, insa nu stiu intotdeauna cum sa le arate. Liste de iubire pentru sotii va prezinta modalitati practice si creative prin care sotiile se pot apropia de sotii lor, imbunatatindu-si relatia. Aceste treizeci de liste vor purta sotiile de-a lungul unei luni intregi, in care vor invata cum sa isi iubeasca sotii mai profund, primind sfaturi la care pot reveni oricand. MARK MERRILL este fondatorul Family First, o organizatie nationala non-profit din America, conceputa pentru a ajuta oamenii sa-si iubeasca familiile asa cum se cuvine. Este gazda emisiunii The Family Minute, un program de radio national care are o audienta zilnica de peste 5 milioane de ascultatori. Mark este invitat cu regularitate la emisiunea Fox and Friends si in numeroase programe ale televiziunilor ABC, CBS, FOX si NBC. SUSAN MERRILL, sotia lui Mark Merrill, este directorul de creatie al Family First si se ocupa de continutul si de marketingul digital al tuturor platformelor Family First….

Cartea Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.