Home Carti PDF Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Aplicatii, teste, sugestii de rezolvare

[PDF] Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Aplicatii, teste, sugestii de rezolvare

Coperta Carte Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Aplicatii, teste, sugestii de rezolvare

Iti doresti sa citesti cartea Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Aplicatii, teste, sugestii de rezolvare publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Aplicatii, teste, sugestii de rezolvare

Editura: Adenium

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dincolo de miza succesului scolar (examenul de Evaluare Nationala fiind un prag important pentru fiecare elev), studiul limbii si al literaturii romane trebuie sa ramana, in gimnaziu, o experienta culturala pertinenta si interesanta, care sa implice imaginatia, gustul estetic, nevoia de autointerogare si de comunicare. Respectand programa specifica, structura oficiala a subiectelor si maniera de formulare a sarcinilor de lucru stabilite de Ministerul Educatiei, volumul isi propune sa nuanteze pregatirea continua si sistematica pentru Evaluarea Nationala, intervenind cu fise teoretice esentializate, teme de portofoliu, modele si sugestii de rezolvare, raspunsuri selective si o cons istenta baterie de teste de antrenament. De asemenea, cartea are in vedere, prin selectia textelor (clasice sau contemporane, din autori celebri sau mai putin cunoscuti in anii de gimnaziu), redescoperirea in adolescentul de 14‑15 ani a cititorului pasionat sau macar avizat, dornic sa‑si sustina punctele de vedere, sa‑si largeasca orizontul cultural si sa descopere, dincolo de informatii, reguli, canoane, adevaratele provocari, ierarhii, idoli, ca forma de acomodare cu specificul si noile problematici ale orelor de limba si literatura romana din clasa a IX‑a de liceu….

Cartea Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Aplicatii, teste, sugestii de rezolvare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.