Home Carti PDF Lituma in Anzi

[PDF] Lituma in Anzi

Coperta Carte Lituma in Anzi

Iti doresti sa citesti cartea Lituma in Anzi publicata de Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Lituma in Anzi

Editura: Humanitas Fiction

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Caporalul de jandarmi Lituma si adjunctul sau Tomás au in grija campamentul unui santier de constructie a unei sosele transandine din Peru. Ba chiar si o mina din apropiere. Dar peste platourile alpine si in vaile Anzilor pluteste spectrul permanent al raidurilor violente comise de gruparea de orientare maoista Sendero Luminoso, careia ii cad victima functionari si tarani deopotriva. Trei disparitii misterioase de pe santier adauga si mai multa spaima in sufletele celor doi neputinciosi reprezentanti ai legii. Ca sa mai detensioneze atmosfera, Tomás ii spune sefului sau Lituma o incre¬dibila poveste de iubire pe care a avut-o cu o prostituata. Mario Vargas Llosa reuseste un tur de forta prin naratiuni suprapuse sau alternate, care formeaza treptat un tablou extrem de viu si de colorat, specific unei tari ca Peru, de pe inaltimile aspre ale Anzilor pana la tarmul Pacificului….

Cartea Lituma in Anzi PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.