Home Carti PDF LOGICO – Matematica. Rezolvare de probleme – PUZZLE-URI

[PDF] LOGICO – Matematica. Rezolvare de probleme – PUZZLE-URI

Coperta Carte LOGICO - Matematica. Rezolvare de probleme - PUZZLE-URI

Iti doresti sa citesti cartea LOGICO – Matematica. Rezolvare de probleme – PUZZLE-URI publicata de Diana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre LOGICO – Matematica. Rezolvare de probleme – PUZZLE-URI

Editura: Diana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Matematica. Rezolvare de probleme – PUZZLE-URI ajuta la imbunatatirea: – concentrarii, gandirii logice si imaginatiei; – constientizarii relatiilor matematice din viata de zi cu zi; – strategiilor de rezolvare a problemelor; – intelegerii conceptelor matematice. Cardurile acestei mape ofera o pregatire suplimentara pe langa experientele din viata. Cerintele ii fac pe copii sa priveasca din punct de vedere “matematic” unele situatii petrecute in mediul inconjurator. Acest lucru ajuta la dezvoltarea perspicacitatii matematice, in situatii din viata reala. Exercitiile prezentate ajuta la calcularea multimilor mai intai prin clasificare si apoi prin numararea elementelor care formeaza multimea respectiva. Sarcinile prin care se face impartirea cantitatilor reprezinta primii pasi catre adunare si scadere. Aceste sarcini nu necesita cititul. De aceea aceste carduri pot fi folosite inca de timpuriu, din primele clase. Cardurile sunt ideale atat pentru lucrul individual cat si pentru lucrul cu un partener….

Cartea LOGICO – Matematica. Rezolvare de probleme – PUZZLE-URI PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.