Home Carti PDF Logodnica Ducelui

[PDF] Logodnica Ducelui

Coperta Carte Logodnica Ducelui

Iti doresti sa citesti cartea Logodnica Ducelui publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Logodnica Ducelui

Editura: Miron

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Amelia Willoughby era logodita dintotdeauna cu ducele de Wyndham. Avea doar sase luni cind a fost semnat contractul de logodna si de atunci a tot asteptat. Si a asteptat… ca Thomas Cavendish, maretul duce, sa se hotarasca odata sa o ia de sotie. Numai ca Amalia si-a dat seama ca ducele nu se gindea niciodata la ea. Era foarte adevarat. Thomas prefera sa aiba o logodnica doar ca sa se puna la adapost de petitoare. Avea sa se casatoreasca peste un timp cu Amelia, atunci cind hotara el… Lumea lui este insa data peste cap odata cu aparitia unui var demult pierdut, care ar fi putut sa fie adevaratul duce de Windham. Iar daca Thomas nu este duce, atunci nici nu mai este logodit cu Amelia. Numai ca arogantul si semetul duce a facut intre timp greseala de a se indragosti de propria logodnica……

Cartea Logodnica Ducelui PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.