Home Carti PDF Logopedia. Terapia tulburarilor de limbaj. Structuri deschise de Carolina Bodea Hategan

[PDF] Logopedia. Terapia tulburarilor de limbaj. Structuri deschise de Carolina Bodea Hategan

Coperta Carte Logopedia. Terapia tulburarilor de limbaj. Structuri deschise

Iti doresti sa citesti cartea Logopedia. Terapia tulburarilor de limbaj. Structuri deschise scrisa de Carolina Bodea Hategan si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Limbajul, ca functie psihica specific umana, se afla la confluenta mai multor discipline, printre care filosofia, psihologia, neurobiologia, psihopedagogia speciala, logopedia. Tulburarile sale, fie ca sunt de natura organica, functionala sau psihologica, restrang capacitatea de comunicare a individului si, implicit, viata lui sociala, locul sau in lume. In cartea de fata, pornind de la modelele explicative ale tulburarilor de limbaj si prezentand metode de evaluare si interventie a caror eficacitate a fost demonstrata stiintific, autoarea realizeaza o deschidere spre tulburarile emotionale, comportamentale, de invatare si nu numai, incadrandu-le in contextul mai larg al mentalului uman. Propunand directii concrete de evaluare si interventie in cazul unor tulburari ale limbajului precum dislalia, balbaiala, rinolalia, dizartria, afazia, tulburarile de voce, intarzierea in dezvoltarea limbajului, aceasta carte are o importanta latura practica, imbogatind literatura de specialitate printr-un demers inovator si binevenit. Carolina Bodea Hategan este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Dintre lucrarile publicate mentionam: Proba de evaluare a abilitatilor morfologice in limba romana. Aplicatii psiholingvistice, Fluenta verbala. Directii teoretice si aplicatii psihopedagogice (volum coordonat impreuna cu Dorina Talas), Tulburari de voce si vorbire, Abordari structuralist-integrate in terapia tulburarilor de limbaj si comunicare. Cuprins Prefata Capitolul I. Tulburarile de limbaj si comunicare — modele explicative si directii de clasificare1. Scurt istoric privind domeniul tulburarilor de limbaj si comunicare2. Logopedia. Ortofonia. Terapia limbajului si a comunicarii3. Circumscrierea domeniului terapiei tulburarilor de limbaj si comunicare4. Modele de abordare a tulburarilor de limbaj si comunicare5. Criterii diagnostice in tulburarile de limbaj si comunicare reunite la nivelul principal..

Cartea Logopedia. Terapia tulburarilor de limbaj. Structuri deschise in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.