Home Carti PDF Lumea cu doua viteze

[PDF] Lumea cu doua viteze

Coperta Carte Lumea cu doua viteze

Iti doresti sa citesti cartea Lumea cu doua viteze publicata de Comunicare.ro? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Lumea cu doua viteze

Editura: Comunicare.ro

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul Lumea cu doua viteze, al cunoscutului analist geopolitic si animator al vietii academice romanesti, Paul Dobrescu, este publicat intr-un moment critic al evolutiei culturii si civilizatiei lumii: momentul in care putem constata ca s-a spulberat tot mirajul „extremismului economic”. S-a spulberat, pentru ca este in totalitate compromisa practica abuziva a indivizilor si institutiilor, animata de credinta ca exista libertate totala si se urmareste castig maximal in orice conditie, fara restrictie. in absenta oricarei preocupari sociale, a oricarei idei de etica… Nimic, doar castig curat, rapid si fara inovatie de orice ordin. Aceasta este lectia pe care o dezvolta Lumea cu doua viteze, care este o carte trista, putand fi citita ca radiografie a lucrurilor de multe ori neintelese sau neintelese la timp….

Cartea Lumea cu doua viteze PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.