Home Carti PDF Luna si doi bani jumate (Top 10+)

[PDF] Luna si doi bani jumate (Top 10+)

Coperta Carte Luna si doi bani jumate (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea Luna si doi bani jumate (Top 10+) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Luna si doi bani jumate (Top 10+)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Luna si doi bani jumate are ca punct de pornire biografia faimosului pictor francez Paul Gauguin. Personajul principal, Charles Strickland (Gauguin) este un agent de bursa londonez. Isi doreste foarte mult sa picteze, iar aceasta dorinta il determina sa paraseasca Londra, sa plece la Parris, apoi in Tahiti, lasandu-i pe cei apropiati in mizerie. Departe de civilizatie, Strickland picteaza necontenit, devenind unul dintre cei mai mari pictori ai lumii. Chinurile si sfasierea interioara ale agentului de bursa, care isi urmeaza destinul indiferent de consecinte, devin un simbol al blestemului artistului de geniu, care plateste adeseori un pret mult prea mare pentru a-si urma chemarea. Cartea lui W. Somerset Maugham a avut parte de mai multe ecranizari, cea din 1959 avandu-l in rolul principal pe Laurence Olivier….

Cartea Luna si doi bani jumate (Top 10+) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.