Home Carti PDF Lunus Plinus si Andrei in Tara lui Faci Ce Vrei de...

[PDF] Lunus Plinus si Andrei in Tara lui Faci Ce Vrei de Andreea Micu

Coperta Carte Lunus Plinus si Andrei in Tara lui Faci Ce Vrei

Iti doresti sa citesti cartea Lunus Plinus si Andrei in Tara lui Faci Ce Vrei scrisa de Andreea Micu si publicata de Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Baroque Books & Arts

Descriere completa: Lunus Plinus si Andrei in tara lui faci ce vrei – Andreea Micu C u m a r f i s a p r i v e s t i l u n a p r i n t e l e s c o p u l t a us i s a i i v e z i m e r e u p e l u n i i p l i n i ? Ei sunt simpaticii locuitori din Tara lui Faci ce Vrei, regatul unde orice iti doresti pe loc poti sa implinesti. Si mai grozav este sa il privesti pe EL. Cum, pe cine? Pe Lunus Plinus, unicul, magicul, strasnicul rege al tuturor Lunilor Plini. Dar cand Soarele le trimite Lunilor Plini o scrisoare, amenintand ca va pleca intr-o galaxie indepartata, Tara lui Faci ce Vrei se afla dintr-odata intr-un mare pericol. Iar cand insusi Lunus Plinus iti cere sa il ajuti sa salveze de la pieire Tara lui Faci ce Vrei, nu ai altceva de facut decat sa ii urmezi chemarea. Da, tu esti Andrei. Doar un pamantean. Insa unul istet. Si poti lua cu tine cateva obiecte de pe Pamant, care ti-ar putea fi de folos in misiunea salvatoare. Ce vei alege? Vei reusi oare sa readuci Soarele in Tara lui Faci ce Vrei si sa ii salvezi pe Lunii Plini? Vino si tu alaturi de Lunus Plinus si Andrei in Tara lui Faci ce Vrei!Fii ca Andrei! Fii tu insuti! Si vei vedea ca si tu poti calatori in propria ta poveste. ANDREEA s-a nascut in 1985, in Bucuresti, petrecandu-si copilaria alaturi de bunici, la Targu-Jiu. Povestile au fost mereu in cautarea Andreei. La inceput, erau povestile spuse de strabunica Bibica si bunica Mica, pe care, odata auzite, le voia repetate intocmai, fara nici cea mai mica abatere de la firul original. Apoi au urmat povestile ce asteptau sa fie scrise, cu entuziasmul copilariei, in caietul de compuneri din clasele V-VIII sau cele care se scriau doar in gand, cu timiditate. Mai tarziu, cand a devenit mama, si-au facut loc povestile inventate seara de seara pentru baietelul cel mare, Andrei. Cat despre povestile pentru mezinul Alexandru, acestea urmeaza sa se coaca in cuptorul imaginatiei, pana va veni vremea lor. Andreea a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si Colegiul juridic fr..

Cartea Lunus Plinus si Andrei in Tara lui Faci Ce Vrei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.