Home Carti PDF Lupta mea. Cartea a treia: Insula copilariei

[PDF] Lupta mea. Cartea a treia: Insula copilariei

Coperta Carte Lupta mea. Cartea a treia: Insula copilariei

Iti doresti sa citesti cartea Lupta mea. Cartea a treia: Insula copilariei publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Lupta mea. Cartea a treia: Insula copilariei

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Devenit parinte, Karl Ove Knausgård se regaseste in fata propriului eu, un pusti sensibil, care creste in umbra unui frate sociabil, a unei mame adesea absente si a unui tata cu accese de manie imprevizibile. Maturizarea lenta a sentimentelor, flirturile nelinistite, pasiunea pentru rock compun cu o onestitate dureroasa romanul unui adolescent hipersensibil. O calatorie afectiva de o fidelitate absoluta, o explorare proustiana a propriului trecut, o poveste deopotriva intima si universala, care pune problema capacitatii literaturii de a descrie viata, doar viata, in toate aspectele ei. „… extrem de sincer, Knausgård… vrea sa ne introduca in cotidianul vietii, care este uneori vizionar, alteori banal, alteori profund semnificativ, dar, prin forta lucrurilor, absolut obisnuit, pentru ca ni se intampla pe tot parcursul vietii si tuturor…” – The New Yorker„O reusita rara. Nici un scriitor din generatia sa nu egaleaza combinatia lui Karl Ove Knausgård de talent, stil, spirit de observatie si originalitate…” – Dagens Næringsliv„Dur si plin de forta precum granitul. Mai real decat realitatea.” – La Repubblica…

Cartea Lupta mea. Cartea a treia: Insula copilariei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.