Home Carti PDF Madame Mallory si micul bucatar indian

[PDF] Madame Mallory si micul bucatar indian

Coperta Carte Madame Mallory si micul bucatar indian

Iti doresti sa citesti cartea Madame Mallory si micul bucatar indian publicata de Humanitas Multimedia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Madame Mallory si micul bucatar indian

Editura: Humanitas Multimedia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Crescut in atmosfera imbibata de arome exotice a restaurantului familial din Mumbai, apartinand bunicului sau, Hassan Haji porneste, dupa moartea mamei lui, impreuna cu restul familiei, intr-o calatorie prin lume, stabilindu-se in cele din urma intr-un orasel din Alpii Francezi, Lumière. Aici isi vor deschide un restaurant cu specific indian, peste drum de exclusivistul relais al lui Madame Mallory, Le Saule Pleureur. Dar, la scurt timp dupa ce Madame Mallory declanseaza un adevarat razboi gastronomic, in care isi antreneaza vecinii, Hassan isi descopera pasiunea pentru haute cuisine europeana, devenind, printr-un complex de imprejurari nu tocmai placut, discipolul celebrei chef. Treptat, trecand prin mai multe aventuri si cunoscand in sfarsit si dragostea adevarata, Hassan va deveni un chef parizian foarte apreciat. O poveste despre puterea destinului, despre pasiune si talent, alerta, amuzanta si sensibila, plina de culoarea si miresmele bucatariei indiene si de rafinamentul gastronomiei frantuzesti….

Cartea Madame Mallory si micul bucatar indian PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.