Home Carti PDF Magia lui Tris, Cercul de magie, Vol. 2

[PDF] Magia lui Tris, Cercul de magie, Vol. 2

Coperta Carte Magia lui Tris, Cercul de magie, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Magia lui Tris, Cercul de magie, Vol. 2 publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Magia lui Tris, Cercul de magie, Vol. 2

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In urma cutremurului, Cercul Spiralat este vulnerabil la atacurile piratilor, astfel incat toata lumea, inclusiv cei patru magi-invatacei – Tris, Briar, Daja si Sandry – lucreaza la intarirea fortificatiilor. Cand varul lui Tris, Aymery, vine in vizita, el o sfatuieste sa se intoarca la familia ei, dar ea nu doreste sa-si paraseasca prietenii. Cand incepe lupta, doua lucruri sunt foarte clare: piratii au o arma noua si puternica si mai au si un complice in interiorul Cercului Spiralat. Dar atacatorii nu au luat in calcul furia unei tinere tradate prea des si nici ajutorul pe care ea il va primi de la prietenii ei incapatanati si loiali……

Cartea Magia lui Tris, Cercul de magie, Vol. 2 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.