Home Carti PDF Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice

[PDF] Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice

Coperta Carte Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice

Iti doresti sa citesti cartea Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Visele reprezinta expresia partii celei mai intime si mai ascunse a personalitatii umane. Prin urmare, interpretarea lor ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine si, adesea, sa gasim solutii pentru niste conflicte interioare grave. Orice om viseaza, in medie, o durata de timp echivalenta cu o doisprezecime din propria existenta, dar ne amintim doar o mica parte dintre aceste vise. Cu toate acestea, se poate spune ca ne petrecem cativa ani din viata in „dimensiunea-vis“. De aici rezulta ideea importantei pe care intelegerea viselor o poate avea pentru echilibrul nostru psiho-fizic. Prin intermediul lucrarii de fata, autorul dezvaluie semnificatia simbolurilor care apar in vise cu frecventa cea mai mare, ajutandu-ne sa facem trecerea catre caile mai profunde ale inconstientului nostru si sa-i intelegem limbajul secret. Francesco Monte este un cercetator pasionat care, animat de interesul activ pentru stiintele exacte, a stiut sa le imbine pe acestea „mai fascinante“ cu asa-numitele pseudostiinte. Nascut la Palermo si licentiat in inginerie industriala la Universitatea din Roma, a urmat o cariera militara care l-a purtat pana in apropierea gradului de amiral. Printre alte studii tehnice, el s-a dedicat cunoasterii interiorului omului si, indeosebi, doctrinei filosofice orientale cu privire la astrologie si simbolism. Pe langa acestea, autorul coordoneaza de multa vreme rubrici de interpretare a viselor si de astrologie la diferite televiziuni….

Cartea Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.