Home Carti PDF Magicienii. Taramul magicianului, Vol. 3 de Lev Grossman

[PDF] Magicienii. Taramul magicianului, Vol. 3 de Lev Grossman

Coperta Carte Magicienii. Taramul magicianului, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Magicienii. Taramul magicianului, Vol. 3 scrisa de Lev Grossman si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Quentin Coldwater a pierdut totul. A fost gonit din taramul magic Fillory si acum, dupa ce s-a ratacit si a ramas fara prieteni, se intoarce unde a inceput intreaga poveste: la Colegiul de Magie Brakebills. Dar trecutul lui e gata sa iasa din nou la suprafata…Barierele magice ale tinutului Fillory care il aparau de barbarii din Nord sunt pe cale sa cedeze. Pentru a salva iubita lor lume de la distrugere, Eliot si Janet, Regele si Regina din Fillory, trebuie sa porneasca intr-o ultima misiune plina de pericole. Aventurile lui Quentin il poarta din Antarctica pana in Olanda plina de magie, unde reintalneste vechi prieteni. Dar toate drumurile duc inapoi la Fillory, unde Quentin va readuce totul asa cum a fost sau va muri incercand.„Intunecat, periculos si cu multe rasturnari de situatie.“ – George R. R. Martin„Lev Grossman a dat nastere unei creaturi rare: o trilogie care a devenit din ce in ce mai buna pe masura ce a avansat… O reusita.“ – Erin Morgenstern..

Cartea Magicienii. Taramul magicianului, Vol. 3 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.