Home Carti PDF Mai mult cu mai putin. Arta limitarii la esential in afaceri...

[PDF] Mai mult cu mai putin. Arta limitarii la esential in afaceri si in viata de zi cu zi de Leo Babauta

Coperta Carte Mai mult cu mai putin. Arta limitarii la esential in afaceri si in viata de zi cu zi

Iti doresti sa citesti cartea Mai mult cu mai putin. Arta limitarii la esential in afaceri si in viata de zi cu zi scrisa de Leo Babauta si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: In nicio alta epoca nu am putut rezolva atat de multe intr-un timp atat de scurt. Totodata, in nicio alta epoca nu ne-am gasit atat de apasati de informatii si sarcini, atat de incarcati de e-mailuri, lucruri de citit si vizionat, atat de presati de incredibilele cerinte ale vietii noastre de zi cu zi. Pentru multi oameni din ziua de azi, munca inseamna o serie nesfarsita de e-mailuri, stiri si solicitari, de telefoane si mesaje instant, de documente, note si dosare. Ziua incepe cu un inbox plin de e-mailuri si se incheie cu un inbox la fel de plin, si fiecare dintre ele reprezinta o solicitare de informatii sau actiuni pe care nu avem timp sa le indeplinim. Suntem la capatul unui potop de informatii, si habar nu avem cum sa reducem fluxul. Este stresant si inutil. Iar daca ne oprim putin si analizam situatia, ne dam seama ca nu asa vrem sa traim. Leo Babauta Viata moderna este atat de plina de factori perturbatori, incat e aproape o minune de fiecare data cand reusim sa ducem un proiect pana la capat. Mai mult cu mai putin ne arata cum sa ne simplificam viata prin identificarea esentialului si eliminarea a ceea ce nu este necesar din fiecare situatie de viata, fie ea profesionala sau personala. VOM INVATA CUM: Sa spargem orice obiectiv in sarcini marunte usor de administrat; Sa ne sporim eficacitatea; Sa ne concentram pe cat mai putine sarcini in acelasi timp; Sa ne cream obiceiuri productive; Sa ne sporim puterea de concentrare..

Cartea Mai mult cu mai putin. Arta limitarii la esential in afaceri si in viata de zi cu zi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.