Home Carti PDF Mai uman. Crearea unei lumi in care oamenii se afla pe...

[PDF] Mai uman. Crearea unei lumi in care oamenii se afla pe primul loc

Coperta Carte Mai uman. Crearea unei lumi in care oamenii se afla pe primul loc

Iti doresti sa citesti cartea Mai uman. Crearea unei lumi in care oamenii se afla pe primul loc publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mai uman. Crearea unei lumi in care oamenii se afla pe primul loc

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Guvernul, firmele, vietile pe care le traim, alimentele pe care le mancam s-au dezvoltat prea mult, s-au indepartat prea tare de realitate si au devenit prea industrializate. Este timpul, asadar, sa facem ceva in aceasta privinta. Steve Hilton, profesor la Universitatea Stanford si fost consilier al prim-ministrului David Cameron, crede ca frustrarile pe care oamenii le au in privinta guvernelor, a politicii, a conditiilor economice si a vietilor lor de zi cu zi sunt cauzate de problemele structurale profunde din sistemele care domina lumea moderna. Prin intermediul ultimelor studii din industrie, politica, societate, educatie si design, autorul ne demonstreaza ca schimbarea este posibila. Mai uman este un manifest si o chemare la actiune pentru un mod de viata mai responsabil si mai uman, care ne va face mai productivi, mai impliniti si, in cele din urma, mai fericiti. Hilton ne convinge ca este necesar sa lucram de jos in sus, la scara umana, si nu de sus in jos, in abstract. Ne indeamna sa ne opunem standardizarii elaborarii politicilor publice si sa facem ca lucrurile sa functioneze la un nivel uman, specific. – NASSIM NICHOLAS TALEB Se intampla mult prea frecvent ca decidentii sa trateze oamenii mai mult ca pe niste fiinte abstracte si nu ca pe un bun de pret, deziluzionandu-i pe cei pe care ii reprezinta si pe care ii angajeaza si lasand marile probleme sociale si economice sa se agraveze. Mai uman analizeaza critic aceasta problema si provoaca liderii din toate domeniile sa caute solutii noi si inovative privind oamenii in ochi. Nu trebuie sa fiti de acord cu fiecare reteta oferita de Hilton pentru a recunoaste valoarea abordarii sale. – MICHAEL BLOOMBERG Avem nevoie de un mod de viata mai uman si, in aceasta carte convingatoare, Steve Hilton ne arata cum il putem obtine. – ARIANNA HUFFINGTON Un manifest puternic al unei gandiri sanatoase intr-o lume in care dimensiunea umana este din ce in ce mai atacata de forte care par sa o biruie. – ANTHONY SELDON…

Cartea Mai uman. Crearea unei lumi in care oamenii se afla pe primul loc PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.