Home Carti PDF Mainile tale te pot vindeca de Stephen Co

[PDF] Mainile tale te pot vindeca de Stephen Co

Coperta Carte Mainile tale te pot vindeca

Iti doresti sa citesti cartea Mainile tale te pot vindeca scrisa de Stephen Co si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cartea ofera o cale simpla si sigura de imbunatatire a sanatatii si de sporire a energiei personale. Aparitia ei vine in intampinarea nevoii actuale de metode rapide si eficiente pentru stabilirea unui echilibru intre aspectele materiale si spirituale din viata noastra si pentru gasirea de solutii spirituale la situatiile din viata de zi cu zi: stresul, relatiile, succesul, esecul si, mai ales, sanatatea. Ea prezinta o serie de exercitii formative, usor de invatat si de efectuat, pentru stapanirea energiei vindecatoare a corpului, incluse intr-un sistem de autovindecare ce foloseste drept cadru principiile celei mai cuprinzatoare si mai eficiente forme de medicina bioenergetica: vindecarea pranica. Cuprins: Cum functioneaza corpul si mintea?;Terapia energetica; Anatomia energetica a fiintei umane; Cei sase pasi spre autovindecare; Legatura dintre minte si corp; Inlaturarea blocajelor energetice; Respiratia pranica; Controlarea energiei; Igiena energetica; Meditatia; Un ghid al autovindecarii; Factori de succes in vindecarea cu energie; Cum sa ramai sanatos si plin de energie; Dincolo de sanatatea fizica; Sanatatea fizica si dezvoltarea spirituala; Programe de exercitii zilnice…

Cartea Mainile tale te pot vindeca in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.